Posted on

KOKA, PLASTMASAS UN METĀLA LOGU MONTĀŽA VISĀ LATVIJĀ.

Jebkurai ēkai ir nepieciešami logi, tādēļ projektējot lielas celtnes vai būvējot mazu šķūnīti, vienmēr nepieciešams ieplānot vietu logiem. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast pie tam, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. Par laimi, mūsdienās gan tehnoloģiskās, gan materiālās iespējas ir daudz lielākas, līdz ar to logu montāžas uzņēmumiem nav problēmu izpildīt jebkuru klienta vēlmi, kas rodas saistībā ar logu montāžu.

DROŠĀKIE LOGU MONTĀŽAS PIEDĀVĀJUMI.
PVC logi, kas tautā saukti vienkārši par plastmasas logiem, mūsdienās ir populārākais logu veids visā pasaulē. Sākotnēji PVC jeb pakešu logi nomainīja koka loga rāmjus, taču, nu jau viss notiek otrādi – koka rāmji nomaina plastmasas. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Piemēram, PVC logu rāmji ir izturīgāki un arī hermētiskāki, kas palīdz labāk regulēt telpas ventilāciju. Pēdējā laikā ar vien vairāk klientu izrāda interesi arī par alumīnija logu rāmjiem. Lai arī mūsdienās esošie materiāli un to apstrādes iespējas logus pdara mūžīgus, tomēr ārējās vides ietekme to kalpošanas laiku mēdz saīsināt, tieši tādēļ alumīnija logi kļūst populāri, jo visam piedevā, tie ir arī ugunsdroši. Gan formas, gan krāsas ziņā alumīnija logu sapludināšana ar fasādi nebūt nav sarežģīta. Logu montāžas kvalitātei ir tik pat liela nozīme kā pašu logu kvalitātei, tādēļ montāžas uzņēmums ir jāizvēlas īpaši rūpīgi. Kādēļ? Nepareizi montēti logi rada dažādas būtiskas problēmas telpai un ēkai kopumā, kā galveno piemēru minot nepareizu telpas ventilāciju, kas var novest (un visticamāk arī novedīs), pie pelējuma rašanās un citām problēmām, kas atsaucas uz ēkas kopējo stāvokli.

PIEMĒROTA APDARE UN ARĪ PALODZES MĀJOKĻA FASĀDEI.
Logu montāža iet roku rokā ar iekšējo un arī ārējo apdari. Iekšējās un ārējās apdares pakalpojumā ietilpst ne tikai kosmētiskā remontdarbu puse, bet arī palodžu uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.
GARĀŽU DURVIS, VĀRTI UN TO MONTĀŽA.
Ēkām, it sevišķi privātmājām, ir par maz tikai ar jauniem un skaistiem logiem, jo nepieciešams arī labs žogs, izturīgi vārti un durvis. Protams, ka durvis un garāžu vārtus ir iespējams pasūtīt un uzstādīt vienotā stilā ar logiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.