Posted on

SOS ATSLĒDZNIEKS WHATSAPP APLIKĀCIJĀ

Vai esat kādreiz piedzīvojuši situāciju, kad pārnākot mājās, saprotat, ka atslēgas nav un iekšā tikt nav iespējams? Un, pēc visiem liktens likumiem, tas noteikti notiks tad, kad tas būtu vismazāk nepieciešams. Gadījumos, kad nepieciešama dažāda veida durvju atvēršana, nepieciešams meklēt atslēdznieku. Interesanti, ka atslēdznieka pakalpojumu iespējams pieteikt ne tikai zvanot, bet arī izmantojot saziņas lietotni Whatsapp. SOS durvju atvēršana ir kā glābējzvans ik vienam, kurš ir nonācis šāda veida nelāgā situācijā. Viss notiek ļoti vienkārši – piesaki pakalpojumu durvju serviss Whatsapp vai zvanot pa tālruni, sagaidi cenas piedāvājumu un pēc tā apstiprināšanas, meistars drīz vien būs klāt.

ATSLĒDZNIEKA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

SOS atslēdznieka pakalpojuma nepieciešamība var būt dažādās dzīves situācijās. Automašīnas bagāžnieku un aizkritušu auto salonu durvju atvēršana ir viens no populārākajiem pakalpojumiem. Pat visuzmanīgākajam cilvēkam var rasties neparedzētas likstas saistībā ar nejauši aizcirstām automašīnas durvīm, it īpaši nepatīkami tas ir tad, ja auto ir palikuši mājdzīvnieki vai mazi bērni. Ja atslēga nav aizmirsta, tad tas jau ir ļoti labi, bet iedomājaties situāciju, kad atslēga nolūzt slēdzenē – atslēdznieka pakalpojumi vajadzīgi griba vai negribam to. Durvju slēdzeņu atmūķēšana neprasa daudz laika, jo meistari zina un izprot, cik nepatīkama ir šī situācija un, ka tā ir jānovērš pēc iespējas ātrāk. Ir iespējams arī pieteikt seifa atmūķēšanas pakalpojumu.

KĀ ATVERT AIZKRITUŠA SEIFA DURVIS?

Neatkarīgi no tā vai jāatver aizkritušas dzīvokļa durvis vai seifs – SOS atslēdznieks būs īstais cilvēks pi kā vērsties pēc palīdzības. Ja gadījusies liksta ar nozaudētu atslēgu, tad labāk uzreiz meklēt atslēdznieku, nekā skādi mēģināt labot pašu spēkiem, jo var radīt vēl lielākas problēmas. Vislabāk jebkura veida darbu uzticēt profesionāļiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.