Posted on

Uzlīmju un vizītkaršu druka tieši pēc klienta individuāla pasūtījuma

Uzlīmes un vizītkartes ir viena no uzņēmuma reklamēšanas un identitātes prezentācijas formām. Uzlīmju izgatavošana notiek uz paša papīra vai varbūt sava veida plēves, kura aizmugurējā puse tiek noklāta jau ar līmi. Vizītkartes izgatavo uz kartonam līdzīga papīra. Uzlīmju apakšējā pamatne parasti ir papīrs, kas aizsargā lipīgo pusi no pielipšanas virsmai pirms laika. Tās priekšpusē jau ir attēls vai teksts – parasti firmas logo. Uzlīmes tiek pielietotas gandrīz uz jebkādas virsmas, kas ir līdzena, (plastmasas, stikls, metāla loksnēm). Taču drukas veikals parasti sākumā izvēlas līmes pamatni, ja būs zināms uz kādas virsmas tiks līmētas uzlīmes. Idejas vizītkartes dizainam var arī apskatīties drukas veikala mājas lapā.

Kas ir tas, kas jāpārzin jau par uzlīmēm, pirms tam, kā sūtīt?

Pirms tam kā tiks sūtītas, piemēram, personalizētas uzlīmes vai mēģināts uzzināt cenu, ir jāizprot kādi drukāšanas tipi pastāv un tad ar ko gan viņi atšķiras savā starpā.
• Flexo druka vai arī fleksogrāfija. Tieši šī metode ir laba, ja, izmantojot automātisko iepakojumu, vajadzīga liela uzlīmju aprite. Formu daudzveidība un spilgts attēls, reljefs, kā arī lakošana – dažādu tehnoloģiju izmantošanas rezultātā var iegūt augstas kvalitātes personalizētas uzlīmes.
• Ofseta druka. Šajā gadījumā uzlīmju izgatavošanā izmanto pašlīmējošos papīru. Ja būs nepieciešams iepakojums vai sienas uzlīmes, vajag pasūtīt uzlīmes, kas būtu lielāka izmēra, kā arī taisītas izmantojot ofseta metodi.
• Digitālā druka. Šajā gadījumā uzlīmju druka, cena – viss ir līdzsvarā un tas ir izdevīgi mazām tirāžām. Diemžēl, drukājot uz digitālās preses, uzlīmes saķere mazliet samazinās.
• Liela formāta uzlīmju izgatavošana šobrīd ir izplatīts variants. Šīs metodes priekšrocība būs šķīdinātāju, kā arī izturīgu tintes pielietošana, gan arī robošana bez šuvēm. Pastāv iespēja izgriezt uzlīmes bez drukāšanas.
• Sietspiede ir sava veida īpaša metode, kura ļauj izdrukāt produktu, izmantojot sudraba vai zelta krāsas. Metāliskās uzlīmes izrotās visus suvenīru izstrādājumus. Tātad, lai izgatavotu lieliskas, pārdomātas personalizētas uzlīmes, ir vajadzīga pašlīmējoša plēve.
Tagad zinot, kādā veidā tiek veidotas personalizētas uzlīmes, varēs piemeklēt sev piemērotāko variāciju un izdarīt savu pasūtījumu.

Kāds pašapkalpošanās drukas veikals ir piemērotākais?

Mūsdienās būtu izdevīgāk un vēl parocīgāk izmēģināt tādu drukāšanas vietu pakalpojumus, kuriem pastāv sava personīga ražošana. Griežoties mārketinga aģentūrā, klients saskaras tikai ar starpnieku, kas gūst peļņu gan no paša izgatavotāja, tā arī no klienta. Vēršoties jau pēc pasūtījuma veikšanas, jāizprot kādu tad pakalpojumu Jūs vēlaties, vai, piemēram, tas būs vien dažu uzlīmju druka, kuru var viegli pasūtīt pašam, veikt apmaksu un arī ātri saņemt. Vai, piemēram, Jums vajadzīgs ievērojams pasūtījums, kur vajadzīgs līgums ar tajā atrunātajiem termiņiem. Saprotiet nepieciešamo daudzumu un atrodiet piemērotu kompāniju. Un tad jau vajadzētu iepazīties ar klientu atsauksmēm un interneta lapu, lai būt drošiem par savu izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.