Posted on

KĀDUS LOGUS PIEMEKLĒT SAVĀM MĀJĀM?

Kad pienācis laiks domāt par logiem, kas kalpos Jūsu mājoklī, klientiem mūsdienās ir daudz un dažādas iespējas no kā izvēlēties. Plastmasas logi būs populārākā klientu izvēle vismaz deviņos no desmit gadījumiem, taču dažādas izvēles iespējas joprojām ir pieejamas, piemēram, izvēloties alumīnija vai koka logus. Lai ēkā kopumā nodrošinātu lielisku energoefektivitāti, ar labiem logiem un skaistu palodzi būs par maz. Ir jādomā arī par labām ārdurvīm.

Dzelzs ārdurvis ir labs risinājums privātmājām un vēl labāks risinājums daudzdzīvokļu namiem. Plastmasas logi ir lielisks risinājums jebkura tipa telpām un Latvijā pakešu logi ir TOP montāžas prece jau vismaz gadus divdesmit. Ja nepieciešami jumta logi, tad PVC būs labākais risinājums.

KĀDA ATŠĶIRĪBA STARP KOKA UN ALUMĪNIJA LOGIEM?
Kad klientam nepieciešams nomainīt logus, tad PVC jeb pakešu logi, nav vienīgās pieejamās opcijas. Koka un alumīnija logi ir lieliska alternatīva PVC logiem. Ja vēlaties ugunsdrošus logus, tad alumīnija logi būs pareizā izvēle. Tas ir lielisks risinājums arī industriālajiem un komercprojektiem. Lielā toņu dažādība ļauj tos pieskaņot fasādes krāsām. Klienti arī labprāt izvēlas koka logus. Ja iedomājamies par veco laiku koka logiem, tad mūsdienās pieejamie no tiem ļoti atšķiras un dažkārt pat nav atšķirami no PVC logiem. Mūsdienās koka logi vairs nesastāv no plānas loga rūts vēl plānākā koka rāmī, jo visas mehāniskās sistēmas un hermētika ir identiska plastmasas logiem.

IEKŠĒJIE UN ĀRĒJIE APDARES DARBI PĒC LOGU MONTĀŽAS.
Pēc veiksmīgas logu montāžas ir laiks palodzēm. To, vai būs nepieciešami apdares darbi, klients izvēlas pasūtījuma veikšanas brīdī, lai varētu optimālāk veikt aprēķinu un sastādīt tāmi. Lai nebūtu jāmeklē citi apdares darbu veicēji, klientiem ir iespēja palodžu montāžu uzticēt tam pašam uzņēmumam, kas montē logus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.