Posted on

PLASTIKĀTA LOGU NOMAIŅA ĒKAI

Lielākā daļa mājokļu saimnieku izvēlas PVC logu montāžu neatkarīgi no tā, vai paredzēts logus nomainīt vai montēt nesen uzceltā mājoklī. Plastmasas logi jau vairākus desmitus gadu ir populārākais logu montāžas veids klientu vidū. Mūsdienās šos logus var atļauties daudz vairāk cilvēku kā pirms gadiem divdesmit, un tajā liela loma ir arī tehnoloģiskajiem risinājumiem un elastīgajiem iegādes nosacījumiem. Pakešu logi ir daudzfunkcionāli un iederas jebkādas ēkas fasādē. Šie logi nodrošina teicamu skaņas un termoizolāciju, kas ir vienas no mūsdienu top prasībām kvalitatīviem logiem. Atceraties laikus, kad bija nepieciešams aizlīmēt logus ar speciālu lentu, lai aukstajā laikā nebūtu tik lieli siltuma zudumi? Lieka laika tērēšana logu aizlīmēšanai un siltināšanai ir pagājusi. Plastmasas logu paketes ir speciāli veidotas tā, lai nodrošinātu lielisku termoregulāciju telpā un temperatūru nebūtu ne par augstu, ne par zemu, arī ja jums ir 103 sērija logi, kur ir nepieciešami, labākā izvēlē ir tieši pvc logi!

KĀDI SAGATAVOŠANĀS DARBI JĀVEIC PIRMS LOGU NOMAIŅAS?

Logu nomaiņa ir ātrs process, kuru ir iespējams veikt pat ziemas mēnešos, negaidot aukstās sezonas beigas, tādējādi iegūstot siltumu telpās pat ziemas spelgonī. Plastikāta logi sniedz iespēju telpā normalizēt termoregulāciju un uzlabot arī ventilāciju, tādēļ, ja esat tikai lemšanas procesā par to, vai nepieciešama logu nomaiņa, iesakām lieki nevilcināties. Logu montāža notiek ātri un to veic kvalificēti darbinieki. Visi logi tiek izgatavoti balstoties uz individuāliem mērījumiem katrai telpai, tādēļ satraukumam par to, ka kaut kas varētu nederēt, nav pamata.

VAI PAKEŠU LOGI IR LABS ILGTERMIŅA IEGULDĪJUMS?

Logu konstrukcijas, kas veidotas no plastmasas, atbilst visiem būvkonstrukciju ražošanai izvirzītajiem standartiem. Plastmasas logi ir ērti arī tajās reizēs, kad nepieciešama telpu ventilācija ziemas mēnešos, kad temperatūra ir zema un logu vērt vaļā īsti negribas. Lai novērstu kondensāta rašanos telpā un logu starpās un citās fasādes vietās, ir svarīgi logus pareizi iemontēt, jo nepareizi montēti logi var radīt lielas un ilgtermiņa problēmas ar telpas apsildi un mitruma līmeni tajā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.