Posted on

PLASTMASAS, ALUMĪNIJA UN KOKA LOGI KLIENTU MĀJOKĻIEM

Mājas celtniecības procesā agri vai vēlu kļūs aktuāls jautājums par logu montāžu. PVC logi ir redzami 99% ēku fasāžu. Bieži vien klienti izvēlas PVC logus, taču iespējams uzstādīt arī koka vai alumīnija logus. PVC logus izmanto arī jumta logu montāžai. Jau 20 gadus plastmasas logu konstrukcijas ir populārākās Latvijā. Labi logi un labas ārdurvis nodrošina pareizi mikroklimatu dzīvojamās telpās, teicamu ventilāciju un mazina siltuma zudumus.

Par koka ārdurvīm vēl labāks risinājums ir metāla durvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas. Vairāk par uzņēmuma pakalpojumiem skatīt šeit – http://logunams.lv!

KOKA UN ALUMĪNIJA LOGU ATŠĶIRĪBA

PVC logi nav vienīgie risinājumi, ko montāžas uzņēmumi spēj piedāvāt saviem klientiem. Pastāv iespēja iebūvēt arī koka vai alumīnija logus. Alumīnija logi ir ugunsdroši, attiecīgi, ja tas ir viens no kritērijiem, tad šī būs īstā izvēle. Komercprojekti un industriālo ēku celtniecībā, alumīnija logi ir vislabākā izvēle, jo ir ļoti izturīgi gan tehniski, gan vizuāli. Tos ir viegli pielāgot fasādei, jo rāmjus iespējams notonēt pēc vajadzības. Arī koka logi ir populāra klientu izvēle. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no PVC logiem, kas ir joprojām ir populārākā klientu izvēle. Funkcionāls koka rāmis sevī ietver tādu pašu advancētu stikla pakešu konstrukciju, kā plastmasas logi.

KAS VEIC APDARES DARBUS PĒC MONTĀŽAS?

Pēc logu iebūvēšanas aktualizējas jautājums par palodžu montāžu. Logu montāžas meistari veic arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai montāžas darbs būtu pabeigts un tiktu uzstādītas palodzes. Šo pakalpojumu parasti sniedz tas pats montāžas uzņēmums, kas montē jaunos logus. Palodzes tiek piemeklētas atbilstošas logu izmēriem un fasādei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.