Posted on

RIEPU UN AUTO DISKU TEHNISKĀ APKOPE JEBKURAM AUTO

Latvijas likumdošana nosaka, ka Latvijā autovadītājiem savs auto ir jāaprīko gan ar ziemas, gan vasaras riepām noteiktos datumos. Ziemas riepas ir obligāta prasība laikapstākļos, kad pastāv risks, ka ceļa segumu var klāt ledus vai sniega kārta, savukārt vasaras riepas, tiek ražotas no savādākas gumijas, kas nodrošina lielisku saķeri ar ceļu siltākos laikapstākļos. Maldīgi uzskatīt, ka riepas ir jānomaina pašam, kā arī obligāti katru sezonu jāpērk jauns riepu komplekts.

Riepu servisa laipnie darbinieki palīdzēs ik viena autovadītājam, kurš pie viņiem vērsīsies pēc padoma, kā arī ar prieku piedāvās dažādus citus riepu un auto disku uzturēšanas un apkopes pakalpojumus.

Uzzināt vairāk – auto diski / lietie diski!

KĀLAB IR JĀAPSVER LIETOTU AUTO RIEPU IEGĀDĀŠANĀS?

Cik droši tad īsti ir automašīnai uzstādīt nopirktas, taču lietotas auto riepas? Saprotams, ka šāds jautājums radīsies, tādēļ centīsimies rast atbildes. Tirgū netiek piedāvātas riepas, kas iepriekš nebūtu izturējušas dažādas pārbaudes un testus, kas pilnībā atspoguļotu to tehnisko stāvokli. Riepu serviss ir vieta, kuram nevajadzētu mest līkumu, jo, ja ir problēmas ar automašīnas riteņiem, riepām vai diskiem, tad tās ir jāatrisina nekavējoties, pie tam, tas palielina risku neizietai tehniskajai apskatei. Pastāv arī optimāli ieteikumi lietotu un jaunu riepu maiņai, piemēram, lietotas riepas optimāli jāmaina reizi divās sezonās, taču jaunas var braukt pat trīs sezonas. To, cik finansiāli izdevīgs ir katrs variants, apsvērs paši autovadītāji, jo nozīme arī tajā, cik bieži ar automašīnu vispār tiek braukts.

Riepu servisa darbinieki ir draudzīgi un ar lielāko prieku sadarbosies. Par lietoto riepu kvalitāti vispār nav jāuztraucas, jo viss tiek pārbaudīts dubultīgi. Daudz nosaka arī tas, ka lietotās riepas tiek saņemtas no Skandināvijas un Vācijas, kas vien ir kvalitātes garants.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.