Posted on

MODERNI MĀJOKĻI UN SAKOPTA APKĀRTNE PIVĀTMĀJU CIEMATĀ

Netrūkst tādu cilvēku, kuri vēlas iegādāties zemi un uzcelt māju savai ģimenei, ārpus pilsētas, kur pa logu redzamas nevis daudzstāvu ēkas, bet dabas miers. Privātmāju ciemats Murjāņos atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas, kas sniedz iespēju ātri un ērti nokļūt darbā. Šādas kopienas ir plaši izplatītas ne tikai Eiropā, bet arī citur pasaulē, un cilvēki labprāt izmanto iespēju iegādāties zemi un uzcelt savu sapņu māju. Tās nevajag jaukt ar rindu mājām, kas bija īsts modes kliedziens gadsimta sākumā. Privātmāju ciemats Murjāņos sniedz iespēju dzīvot kopienā, taču nost no ziņkārīgo acu skatieniem, baudot dabu un atpūtu pie ūdens. Hi-tech stilā būvētās mājas, kas tiek veidotas kopā ar īpašniekiem, tiek radītas individuāli, iekļaujot un saglabājot ciemata misiju un vīziju. Zemes iegāde te Murjāņos ir iespēja tik pie sava ideālā mājokļa. Tiek slēgti dažādi līgumi par apsaimniekošanu, komunikāciju pievadi un nodrošināšanu un daudz ko citu. Aizbēgt no ikdienas kņadas un trokšņa nekad nav bijis vienkāršāk kā tagad!

DĀRZNIECĪBAS, UZTURĒŠANAS UN APSAIMNIEKOŠANAS DARBI PRIVĀTMĀJU TERITORIJĀ

Ar ciemata iedzīvotājiem tiek slēgts apsaimniekošanas līgums, kas ietver visu – sākot ar teritorijas sakopšanu un beidzot ar atkritumu izvešanu un citiem ierastiem pakalpojumiem. Visa gada garumā atkrīt jebkāda veida raizes par to, ka piesniguša ceļa dēļ varētu nākties kavēt darbu un nobirušas koku lapas aizsprostotu notekas. Apkārtnes labiekārtošanas un dārzniecības pakalpojumi ir pieejami visiem ciemata iedzīvotājiem visu cauru gadu, kas palīdz apkārtni padarīt vēl skaistāku. Mūsdienās cilvēki dzīvo laika trūkumā, tādēļ mēdz būt situācijas, kad var neatlikt tik daudz laika savlaicīgai apkārtnes sakopšanai, tādēļ šāda veida pakalpojumi ir ļoti vērtīgi.

GAUJA ROKAS STIEPIENA ATTĀLUMĀ

Lai ciemats nezaudētu savu ārpilsētas burvību modernajā pasaulē, tā teritorijā ir ierīkotas dažādas ūdenstilpnes un 800 metru attālumā atrodas Gauja. Ūdens prieku baudīšana gada siltajā sezonā ir neizbēgama, it īpaši tādos gadījumos, kad dīķis atrodas tur pat pie mājas. Par dīķu tīrību un apsaimniekošanu nav jāuztraucas, jo tas ir atsevišķs pakalpojums, kas tiek sniegts ciemata iedzīvotājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.