Posted on

PĒRC LIELISKU DĀVANU SAVIEM TUVAJIEM

Dāvanas patīk ik vienam – gan lielam, gan mazam. Galvassāpes var veicināt tas, ka nav konkrētas skaidrības par to, ko izvēlēties dāvanā, ja gaviļnieks iepriekš nav izteicis nekādas vēlmes. Mīts par to, ka dāvanu kartes ir bezpersoniskākā dāvana pasaulē, noteikti ir jāizmet no prāta, jo ar šādu dāvanu, ir iespējams uzdāvināt tieši to, ko sirds kāro jau sen. Dāvanu kartes vienmēr ir labāks risinājums par kādu bezpersonisku nieku, kas pēcāk plauktā krāj putekļus. Maldīgi uzskatīt, ka dāvanu kartes ir iespējams iegādāties tikai dažādu preču iegādei populārākajos veikalu tīklos(ielūkojies šeit – https://www.davanuserviss.lv/blogs/ziemassvetku-pantini/). Interesentiem ir pieejamas arī dāvanu kartes dažādiem pakalpojumiem un nepieredzētu izjūtu baudīšanas priekiem.

LABĀKĀS DĀVANAS DĀMĀM UN MEITENĒM SVĒTKOS

Nereti, pirms atsevišķu svētku tuvošanās, soc.tīklos ir atrodami jautājumi par to, ko vislabāk dāvināt sievietei un kādu dāvanu pasniegt vīrietim. Nenoliegsim, ka dāvanu atrašana vīrietim, kuram visticamāk viss ir un nekas jauns nav vajadzīgs, būs vissarežģītākā. Dāvanas vīriešiem ir atsevišķa sadaļa dāvanu piedāvājumā, lai būtu iespējams atrast vislabāko un piemērotāko. Brauciens ar Ferrari vai Lamborghini vēl nevienu nav atstājis vienaldzīgu. Brauciens ar superauto ir teju katra vīrieša sapnis un šis ir lielisks veids kā to piepildīt. Dāvanu izvēle sievietēm ir mazliet vieglāka, jo pastāv dažādas iespējas -sākot ar SPA apmeklējumu un beidzot ar teātra izrādēm un meistarklasēm. Ir iespējams atrast arī ideālas dāvanas bērniem, piemēram, ekskursiju saldējuma fabrikā un tamlīdzīgas atrakcijas.

ROMANTISKA ATPŪTA SPA UN VIESU NAMĀ JAUNAJAM PĀRIM

Ja nepieciešama dāvana svētku reizei pārim, tad fantastisku pieredzi sniegs iespēja lidot ar gaisa balonu. Kas var būt ideālāks par lidojumu virs koku galotnēm un saulrieta vērošanu? Romantiskas vakariņas, dažādi izbraucieni, SPA un tā šo sarakstu var turpināt ilgi. Dāvanu karte ekskursijām, escape room apmeklējumiem, teātra izrādēm un izbraucieniem ir labākais risinājums tām reizēm, kad nepieciešama dāvana ģimenei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.