Posted on

Nepieciešamas tapetes un lamināts – pie kā doties vai kā var piemeklēt?

Uzsākot remontdarbus, iesācējiem jau ir smagi izplānot, kā tad izvēlētie apdares materiāli izskatīsies: krāsa uz sienām var izrādīties daudz tumšāka, nekā izskatījās uz piemēra, vai gaišais ziedu ornaments uz sienas flīzēm jau var izlikties par uzbāzīgu, kad tiks ieklāta visa siena. Bet, ko darīt, kad vajadzīga jauna santehnika? Pavisam nav īsti saprotams. Bez šaubām, labāk jau ir griezties tieši pie ekspertiem, kas spēs izlīdzēt kā izplānot interjeru, gan arī piemeklēt labākos apdares materiālus. Par to, kāds interjera veikals var palīdzēt vai kā tad sākt plānot remontu, uzzināt vairāk varēsiet tālāk tekstā.

Lamināts vai, piemēram, parketa dēļi, vai varbūt akmens flīzes – kā pareizi izvēlēties?

Priekš jums sākas remonts mājoklī. Apdomājiet sienu apdari. Ir pieejamas flizelīna tapetes, kuras būs vienkārši kopjamas un ir vienkārši ieklājams materiāls. Protams, jau ir tapetes no papīra, kur tad ir iespēja atrast salīdzinoši izturīgus variantus. Tapetes no papīra piemērota opcija var būt bērnu istabā, tādas tapetes būs dabiskas un bez īpašiem piemaisījumiem. Protams, ka akmens flīzes grīdai ir arī laba alternatīva sienu apdarē, piem., vannasistabā kā arī virtuves priekšautam. Grīdas segumu būtu nepieciešams pieskaņot sienām, vai arī piemeklēt neitrālus toņus. Tā, piemēram, klasiska atlase jau ir parkets vai arī lamināts. Taču, ja parkets ir dārgs prieks, tā kā sastāv tieši no dabīga koka, tad lamināts būs labākā izvēle, ja būs vēlme ekonomēt, taču vēlaties radīt dabīga koka izskatu. Un, protams, labi grīdai noderēs tāds materiāls kā linolejs, kas tad tagad jau ir izturīgs un ļoti daudzpusīgs dizainu izvēlē. Tad, kad tiek meklēta santehnika, der pievērst īpašu uzmanību modernajām tehnoloģijām – jaucējkrāniem, kas ietaupa ūdens patēriņu, tualetes podiem bez apmales, kas būs higiēniski un daudz mazāk var sakrāties dažādas baktērijas. Mūsdienās jo funkcionālāk pieiet klāt remontdarbiem, jo labāk.

Kas tad palīdzēs tikt galā tieši ar remonta neskaidrībām?

Latvijas teritorijā ir ļoti daudz celtniecības veikalu. Taču visbiežāk šāda veida veikali ir jau kā hipermārketi, kuros konsultanti bieži vien paši nemaz nav informēti par apdares materiālu ieklāšanu vai arī jebkādām īpašībām. Tādēļ būtu ieteicams savu vērību pievērst cita veida veikaliem, piemēram, tāds var būt interjera veikals. Šādos veikalos ir atrodami materiāli apdarei, dizainu piemēri un vēl profesionāli speciālisti, kuri kvalitatīvi palīdzēs izdarīt izvēli. Protams, uzmanīgi izlasiet atsauksmes, lai vēlāk nenāktos vilties un aplūkojiet piedāvājuma klāstu. Piedāvājumā ir jābūt labiem apdares materiāliem, kas ir pierādījuši savu kvalitāti jau gadiem ilgi. Un arī kopā Jūs spēsiet atrast labāko variantu tieši Jums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.