Posted on

RIEPU MAIŅA UN DISKU APKALPOŠANA RĪGĀ

Lai uz ceļa nerastos nelāgi pārsteigumi, par riepu un automašīnas tehnisko stāvokli ir jārūpējas regulāri. Periods, kurā jāizmanto ziemas riepas, Latvijā ir no decembra līdz martam, bet patiesais laiks ir nosakāms tikai pēc laikapstākļiem. +5 un +7 grādi pēc Celsija ir tās temperatūras, kuras tiek ņemtas par pamatu reizēs, kad tiek noteikti riepu maiņas obligātie termiņi(var apskatīties te – https://mmkserviss.lv/). Latvijā klimats mēdz būt dažāds – nereti martā ir krietni vēsāks kā decembrī, tādēļ ziemas riepu izmantošanai par pamatu jāņem nevis kalendārā redzamais datums, bet gan esošā situācija aiz loga.

RIEPAS UN DISKI

Riepu montāžas serviss piedāvā plaša spektra pakalpojumus, kas īpaši aktuāli kļūst laikā, kad nepieciešama riepu maiņa piemērota sezonai. Ziemas un vasaras riepu atšķirība ir būtiska, jo tieši tas nosaka to, kāpēc ar vienas vai otras sezonas riepām, nedrīkst braukt cauru gadu. Uz karsta asfalta ziemas riepas sāk deformēties, savukārt aukstumā tās nepaliek cietas un nedrūp. Savukārt vasaras riepas aukstā laikā zaudē savu elastību un neveido labu saķeri ar ceļu. Piemērotu riepu izvēlē padoms jālūdz servisa darbiniekiem, lai novērtētu ne tikai braukšanas paradumus, bet arī ceļus, pa kuriem ikdienā pārvietojaties. Noteikti nevajag par zemu novērtēt riepu servisa darbinieku ieteikumus riepu izvēlē, jo pats galvenais ir drošība uz ceļiem jebkurā gadalaikā.

KVALITATĪVS RIEPU UN DISKU SERVISS RĪGĀ

Ja pakalpojuma sniedzēja attieksme būs pozitīvi noskaņota un atvērta, tad klienti noteikti atgriezīsies. Kvalitatīvi paveikts darbs ir drošības garants ne tikai uzticamu klientu piesaistei, bet arī tam, ka automašīna nepaliks ielas vidū vai šosejas malā bez dzīvības pazīmēm. Augsta atbildības sajūta ir tas, kas apzīmē servisa darbinieku pieeju jebkuram klientam. Kvalificētiem darbiniekiem, īpaši auto apkopes biznesā ir ļoti liela loma drošas braukšanas garantam uz ceļiem ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.