Posted on

Logu dizaina tendences

Mūsdienās celtniecības materiālu dažādība ir ļoti liela, līdz ar to ir iespējams atrast savam majoklim piemērotus logus, kas kalpos gadiem ilgi. Ja nemaz ne pirms tik ilga laika bija tikai viena opcija logu izgatavošanas materiālam, tad nu jau ir iespējams izvēlēties koka, alumīnija un pastmasas logus, ko piemērot telpas vajadzībām.Logu rāmjus un konstrukcijas pamatā veido no trīs dažādiem materiāliem – koka, aluminija un PVC. Daudzi nemaz nenojaušs, ka pareiza logu iebūvēšana nozīmē daudz vairāk par to, lai logs turētos rāmjos, bet arī nodrošina siltuma un skaņas izolāciju. Uzzini vairāk mājas lapā!

KUR MEKLĒT INFORMĀCIJU PAR LABĀKAJIEM RISINĀJUMIEM SAVAI MĀJAI?
Klientu vidū procentuāli lielākā daļa izvēlas par labu plastmasas jeb PVC logiem. Jau aptuveni 20 gadu garumā, renovējot un būvējot mājokļus, priekšroka tiek dota tieši plastmasas logiem, jo tie ir viegli kopjami, turklāt, cenas ziņā daudz neatšķiras no koka vai alumīnija logiem. Plastmasas logi ir elastīgs risinājums jebkuras telpas vajadzībām, jo tos ir viegli iemontēt un tie ir veidojami dažādās formās. Gādājot savam mājoklim jaunus logus, nevajag aizmirst arī par piemērotu furnitūru un palodzēm.

LOGI AR LABĀKO SKAŅAS UN SILTUMA IZOLĀCIJU.
Ja pirms gadiem 20, ar vien vairāk cilvēku izvēlējās plastmasas logus, tad nu šī tendence pamazām krītās un populāritāti sāk atgūt koka logi, kas, pateicoties tehnoloģijām, mūsdienās ir tik pat funkcionāli kā plastmasas logi. Maldīgs ir uzskats, ka koka logi telpu piepilda ar vēsumu un rodas pārāk liela ventilācija, jo to hermētiskās īpašības un skaņas izolācija ir tik pat liela kā plastmasas logiem. Tā pat kā plastmasas logus, arī koka logus ir iespējams izgatavot pēc klienta vēlmēm un vajadzībām..
Alumīnija logi un durvis ar vien biežāk kļūst par klientu izvēli, kad jāizvēlas kādus logus pasūtīt. Alumīnija logiem ir daudz augstāka skaņas izolācija un tie ir ugunsdroši. Alumīnija logu galvenie trīs trumpji ir ugunsdrošība, skaņas izolācija un tie labi tur siltumu. Tie ir pieejami dažādos izmēros un formās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.