Posted on

Sertificēts auto serviss – uzticamība un kvalitāte

Ikviens automašīnas īpašnieks, nododot savu auto remontam vai apkopei, satraucas tieši par to vai autoserviss veikts profesionāli. Patiešām, tieši no tā, cik ļoti kvalitatīvi būs realizēts auto remonts, ir atkarīgs arī tā kalpošanas laiks un, svarīgākais, Jūsu drošība braukšanas laikā. Tad, kad tiek izvēlēts autoserviss Rīgā vai arī jebkurā citā pilsētā, vairums orientējas pēc pakalpojumu izmaksām. Kāds mēģina sameklēt pakalpojumu ar zemu cenu politiku, cits, tieši savādāk, ir pārliecināts, ka dārgāks autoserviss būs labāks. Tomēr, kas ir tas galvenais uz ko tad lūkoties, neviens nezina. Te jācenšās uzzināt vairāk par to, kāds tieši auto remonts var būt nodroš‌āts, kā labs automehāniķis atšķiras no slikta, un arī pēc kā tad vadīties, kad tiek meklēts autoserviss. Arī tik ierastā eļļas maiņa būtu jāveic uzticamā auto servisā .

Autoserviss Rīgā – sertificēts vai remonts garāžā?

Ikviens autoserviss Juglā vai citā Rīgas daļā, kā arī pārējā Latvijā iedalās 3 pamata grupās, sertificēti dīleru servisi, licencēts parasts autoserviss un privāto garāžu meistaru pakalpojumi. Ar ko tieši tie atšķiras un tad, kāds tieši būs atbilstošākais variants, mēģināsim uzzināt.
Oficiāls dīleru serviss, tāds var būt, piem., sertificēts toyota autoserviss, tie parasti ir izveidoti kā noteiktas markas auto pārstāvji, kuru tieši remontā un garantijas servisā specializējas. Vairumā gadījumu tā būs auto apkope pēc garantijas, jo, gadījumā ja, kā piemēram, būs nepieciešams auto remonts vai diagnostika, transportlīdzekļa īpašnieks būs spiests maksāt “labu” cenu. Nenoliedzami, tas nenotiek visos dīleru servisos, tāpēc minētais moments būs labi jāpārbauda.
Parasts autoserviss Rīgā vai arī jebkur citur Latvijā, kas tiek reģistrēts, ievērojot likumdošanu un tie pilnīgi ir atbildīgi par savu veikto servisu, arī tad, kad klientiem vajadzīga vienīgi riepu montāža un balansēšana. Tāda veida serviss jau ir salīdzinoši populārs, tādā vietā būs gan kvalitatīvs auto elektriķis, tā arī automehāniķis, gan arī labas kvalitātes pakalpojumu klāsts. Tanī pašā laikā cenas ir zemākas.
Privātās garāžas, kur piedāvātais auto remonts tiek veikts neoficiāli. Bez šaubām, šajās vietās ir mazas cenas, tajā pat brīdī te nebūs arī nekādu garantiju un atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Un jauno auto diagnostika drīzāk nebūs pareizi realizēta.

Servisa labākās izvēles priekšnosacījumi

Pieejot bezatbildīgi, kad tiek meklēts autoserviss Juglā, citviet Rīgā vai kādā citā Latvijas pilsētā, diezgan bieži tas liek cilvēkiem pārmaksāt, nevis ietaupīt. Mazā veikto pakalpojumu kvalitāte rada papildus izmaksas. Pārdomāta autoservisa izvēlēšanās jau ir atslēga transportlīdzekļa drošai izmantošanai.
Izvēloties autoservisu, ir jāvērš pastiprināta uzmanība tādiem punktiem:
1)Priekšroka jādod tādam servisam, kas tad specializējas Jūsu markas mašīnas remontā, piemēram, sertificēts toyota autoserviss. Viņi zina jebkādas šī auto pozitīvās un negatīvās puses;
2)Savāciet maksimāli iespējamo informācijas daudzumu tieši par servisa darbu. Vērsiet īpašu vērību pozitīvām un negatīvajām uzņēmuma klientu atsauksmēm;
3)Izskatiet pakalpojumu klāsta līmeni, cenas un speciālistu apmācību. Kvalificēts automehāniķis, kā arī auto elektriķis ir Jūsu miera nodrošinājums;
4)Pirmajai autoservisa telpu un remonta ietas apskatei vajadzētu atstāt labu iespaidu, bez tam vērsiet uzmanību par aprīkojumu, kam tad vajadzētu būt augstas kvalitātes un no droša ražotāja.
Atbildīga pieeja autoservisa piemeklēšanā kļūst tieši par atslēgu nekļūdīgai un ērtai transportlīdzekļa darbībai. Parasti pastāv iespēja pārvērsties par pastāvīgu servisa klientu, ja padarītā darba kvalitāte ir labā līmenī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.