Posted on

Kas būs jādara, ja Jums ir jau salūzusi slēdzene mājas ārdurvīm?

Jebkurš no mums kādreiz var saskarties tieši ar tāda veida nevēlamām situācijām, kā piemēram, durvju atslēgu nozaudēšana vai, piemēram, ārdurvju aizkrišana. Tieši šo var arī attiecināt ne tikai uz mājas durvīm, bet arī dažreiz auto atvēršana var arī radīt sava veida grūtības, ja iesprūst auto durvju slēdzene vai arī nozūd atslēga. Ja tā pazūd, šeit var arī izlīdzēt tie cilvēki, kam jau ir dublikāts. Taču pastāv situācijas, kad mājoklis ir aizslēgts tieši no iekšpuses, bet nav neviena, pie kā lūgt palīdzību, vai, piemēram, mašīnas durvis būs iesprūdušas un vēl viena atslēga te neko neizlīdzēs. Doma durvis izsist nav labākais risinājums ne priekš dzīvokļa, ne arī priekš auto.

Kādā veidā nenonākt tādā situācijā, kad saplīst durvju slēdzene?

Visbiežāk, ja slēdzeņu atvēršana ir neiespējama, turklāt tas ir brāķis, tad to būtu jāmaina. Bet pat labākās kvalitātes slēdzenes laikam ejot nolietojas, bet šo izmantošana paliek apgrūtinoša. Produkti, kas izgatavoti no mīksta dzelzs vai, piemēram, alumīnija, salūzt visātrāk.
Jaunās ēkās slēdzenes un to mehānismi bieži tiek salauzti dabīgas ēkas nosēšanās dēļ. Mājai nosēžoties, durvju ailes nobīdās un tādējādi ietekmē slēdzeņu daļas. Uzkrātie putekļi, kas tad iekļūst slēdzenē, izraisa tās funkciju bojājumus. To pašu var attiecināt arī uz tādiem gadījumiem, kad tieši auto durvju atvēršana apgrūtināta. Ir situācijas, kad jau ir nepieciešama tikai nenozīmīgas slēdzenes kādas daļas iztīrīšana un maiņa. Gadās, ka nolietojuma pakāpe jau ir tik liela, ka tiešām to nevar atjaunot, bet būs nepieciešama jau pašas slēdzenes maiņa.
Slēdzenes varētu būt saplīsušas arī, ja pret jebkāda veida durvīm izturas ar fizisku spēku, cērtot durvis ciet. Tas arī var sekmēt to, ka tiešām klientam var tikt nepieciešams pats durvju remonts.

Durvju serviss un tā speciālisti – priekšnosacījumi, kā veikt atlasi

Droši vien tā īsti neviens no mums neiedomājas par tāda veida pasākumu, kā slēdzeņu serviss. Tas ir arī tāpēc, ka ne jau jebkuru dienu durvju atvēršana var izraisīt nepatikšanas, bet, kad slēdzeņu atvēršana kļūst sarežģīta, ir jāsāk meklēt piemērots profesionālis. Tieši uz ko tad akcentēt vērību, veicot izvēli? Apskatiet vietni, šeit būtu jābūt minētai info par to, kādi tad pakalpojumi tiek nodrošināti, un arī mēģiniet ieraudzīt maksimāli daudzas rekomendācijas. Tāda lieta palīdzēs izveidot redzējumu konkrēti par šo kompāniju. Kāds tad pastāv servisa klāsts – durvju, seifu, auto atvēršana, kas vēl ir ietverts. Vai arī var būt realizēts durvju remonts? Svarīgi būtu, lai speciālisti pārzinātu pašu darbu. Tad arī durvju remonts būs izpildīts kvalitatīvi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.