Posted on

Pēkšņi saplīsis auto? Ko darīt?

Katrs automašīnas saimnieks, atdodot tā automašīnu uz remontu vai arī apkopi, satraucas tieši par to vai tiešām autoserviss izpildīts kvalitatīvi. Tik tiešām, no tā, cik tad kvalitatīvi tiek realizēts Jūsu “dzelzs drauga” auto remonts, ir atkarīgs arī tā kalpošanas laiks un, svarīgākais, Jūsu drošība braukšanas laikā. Kad pienāk brīdis, ka tiek izvēlēts autoserviss Rīgā vai jebkādā citā pilsētā, liela daļa izvēlās pēc pakalpojumu izmaksām. Kāds cenšas sameklēt servisu pēc zemam cenām, cits, tieši savādāk, uzskata, ka dārgāks autoserviss ir un būs labāks. Taču, kas ir tas būtiskākais uz ko lūkoties, neviens nezina. Šajā gadījumā jācenšās noskaidrot ko vairāk par to, kāds tieši auto remonts tiek piedāvāts, ar ko labs automehāniķis atšķiras no slikta, un pēc kā tad vadīties, kad tiek meklēts autoserviss.

Uzzini vairāk – https://carway.lv/pakalpojums/turbinas-remonts/

Kādā veidā iedalās servisi?

Jebkurš autoserviss Juglā vai jebkurā citā Rīgas mikrorajonā iedalās trīs pamata grupās, oficiāli dīleru auto servisi, parasts autoserviss un visbeidzot privāto garāžu meistaru pakalpojumi. Ar ko tad viņi atšķiras un, kāds ir vislabākais opcijas variants, centīsimies noskaidrot.
Oficiāls noteiktas auto markas autoserviss, tāds var būt, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss, tie parasti ir noteiktas auto brenda markas pārstāvniecības, kuru remontā un garantijas servisā tie specializējas. Visbiežāk tas ir automašīnas apkope ar garantiju, jo, kad, piemēram, būs nepieciešams auto remonts, transportlīdzekļa saimnieks varētu būt spiests maksāt “labu” cenu. Nenoliedzami, tāda lieta nemaz nav visos sertificētos servisos, tāpēc minētais apstāklis ir kārtīgi jānoskaidro.
Parasts autoserviss Rīgā vai arī citur Latvijā, kas tieši ir reģistrēts, ievērojot Latvijas likumus kā arī šie servisi pilnīgi būs atbildīgi par savu paveikto servisu, pat, ja Jums vajadzīga vienīgi riepu montāža un balansēšana. Tāds autoserviss jau ir salīdzinoši populārs, šadā vietā būs kā profesionāls auto elektriķis, tā arī automehāniķis, gan arī augstas kvalitātes pakalpojumi. Tanī pat laikā darba izmaksas būs zemākas.
Privātās garāžas, kurās sniegtais auto remonts tiks veikts neoficiāli. Protams, šajās vietās vienmēr ir mazas cenas, bet te nav arī jebkādu garantiju, kā arī atbildības par piedāvātajiem pakalpojumiem. Un jaunu auto diagnostika diez vai būs precīzi veikta.

Nosacījumi, kurus jāņem vērā, ja tiek meklēts autoserviss Rīgā vai jebkur citur Latvijas teritorijā

Tad, kad tiks skatīts autoserviss Juglā vai arī jebkādā citā rajonā, nedrīkst lūkoties vienīgi uz darba cenām. Vajadzīgs novērtēt autoservisa darbinieku kvalifikāciju un neļaut, kad auto diagnostika tiek veikta neprofesionālā garāžu darbnīcā. Vislabākajā variantā būs iztērēta nauda un laiks. Sliktākajā – var būt nepieciešamas jaunas detaļas vai arī automašīna. Šeit būtu labākais variants tāds – kamēr eksistē garantijas periods, auto apkope un remonts jāveic tieši pie dīlera. Taču jau pēc garantijas serviss nav izdevīgs, un tam jau nebūs lielas jēgas. Labāk jau ir griezties pie lieliem servisiem, kas var klasificēties, piemēram, kā sertificēts toyota autoserviss. Kas tad attiecināms uz garāža tipa servisiem, to servisu var izmēģināt tikai tajā gadījumā, kad būtu kāds uzticams automehāniķis vai auto elektriķis, Savādāk labāk būtu izlasīt pārējo uzņēmuma klientu atsauksmes, tā kā pat nekvalitatīvi veikta riepu montāža un balansēšana varētu novest pie avārijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.