Posted on

KUR IZGATAVOT PERSONALIZĒTU KALENDĀRU?

Par pirmā kalendāra rašanos īsti konkrētu ziņu nav, vien tas, ka tas radies Kurzemē ap 17. vai 18. gadsimtu. Ja, dzīvojot digitalizācijas laikmetā, kādreiz aizdomājamies par to, cik daudz agrāk pierastu lietu nu ir kļuvušas elektroniskas, tad kalendārs nav no tiem, kas gulstas aizmirstībā. Tas ir normāls un pierasts ofisa elements, kas kalpo arī reprezentatīvām funkcijām un to ir iespējams maksimāli personalizēt.

Protams, ir pieejamas dažāda veida programmas, kas to visu piedāvā izdarīt pašiem, bet, ja esat nopietns uzņēmums, kas novērtē kvalitatīvus risinājumus itin visā, kalendāru izgatavošana profesionālā tipogrāfijā būs labākais risinājums(skatīt šeit – https://rekurzeme.lv/originala-davana-ziemassvetkos-personalizeti-kalendari/).

KĀ IZVĒLĒTIES KALENDĀRA DIZAINU?

Dizaina izveide un izvēle ir neatsverama kalendāru drukas daļa. Kādēļ tā? Jo ļoti bieži var rasties situācijas, kad specifisks dizains, prasa pielāgotu drukāšanas, noformēšanas un iesiešanas veidu. Ja tiek veikts pasūtījums speciāli veidotiem un drukātiem kalendāriem, tad varat būt droši, ka viss tiek nostrādāts perfekti no A-Z, ieskaitot visu vārda dienu un svētku iekļaušanu aktuālā redakcijā. Specifiskas informācijas iekļaušana kalendāra izveides procesā ir populāra prasība. Pēc klienta vēlmju uzklausīšanas, tiek izveidots zelta vidusceļš – makets, kas atspoguļo vēlmes un reālās iespējas, kas bieži vien sader kā cimds ar roku. Pilnīgi nepieņemami būtu taupīt uz materiālu vai drukas tehnikas rēķina, tādēļ skaidrs, ka visas cenas ir adekvātas un piedāvātā kvalitāte ir teicama. Klienta un drukas darbnīcas sadarbība kalendāra izveides laikā ir nepārtraukta.

VAI DRUKAS DARBNĪCAS SADARBOJAS AR KLIENTU?

Dažāda veida drukas pakalpojumi pēdējos gados piedzīvo sava veidu otru elpu, kas liek sasparoties un piedāvāt jaunus risinājumus un pakalpojumus gan juridiskām, gan fiziskām personām. Sienas kalendāri, galda kalendāri, kalendāri ar īpašiem attēliem – viss ir iespējams un realizējams, turklāt bez vilcināšanās un augstākajā kvalitātē. Pasūtījumu cenas parasti tiek norādītas par vienu vienību, ja tiek sūtīti kalendāri noteiktā tirāžā. Katrs pasūtījums ir pilnībā personalizējams, tādēļ šī ir lieliska iespēja savā īpašumā iegūt kalendāru, kas ir, piemēram, uzņēmumam nozīmīgos krāsu toņos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.