Posted on

RIEPU SERVISS, DISKU REMONTS UN CITI SAISTĪTIES PAKALPOJUMI RĪGĀ

Automašīnas riepu nomaiņa Latvijā ir paredzēta divas reizes gadā piemērota sezonai, turklāt, arī vissezonas riepu lietotājiem, liela sala apstākļos, ieteicams izmantot ziemas riepas. Katru gadu vēsākajos mēnešos, nelutina ne tikai laikapstākļi, bet arī ceļu stāvoklis – melnais ledus, atkala, mitrums, netīrīti ceļi, tādēļ ziemas riepu izmantošana ir obligāta.

Jaunas riepas nav jāiegādājas katru sezonu, taču te tās ir pienācīgi jāuzglabā, lai nemazinātos to kvalitāte. Kvalitatīva riepu nomaiņa, uzglabāšana, dažādas konsultācijas, serviss un pat utilizācija ir vieni no populārākajiem riepu servisa pakalpojumiem.

KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES MAZLIETOTU RIEPU KOMPLEKTUS?

Cik droši ir automašīnai uzstādīt lietotas riepas? Tās tiek ne tikai rūpīgi pārbaudītas, bet arī sertificētas, kas norāda uz drošu izmantošanu ceļu satiksmē. Noteicošs faktors lietotu riepu iegādei ir cena. Automašīnas apkope un uzturēšana ik gadu prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Riepu nomaiņa un riepu serviss ir populārs pakalpojums, piemēram, pirms ikgadējās tehniskās apskates. Lietotu ziemas riepu komplekts noteikti izmaksās mazāk kā jaunu, tādēļ iesakām apsvērt domu par lietotu riepu komplekta iegādi. Jauns riepu komplekts būtu jāiegādājas reizi trijās sezonās, taču šis laiks var mainīties dažādu faktoru ietekmē. Cilvēki meklē labāko cenas un kvalitātes attiecību, tādēļ riepu servisa apmeklējums ir svarīgs punkts šī procesa ietvaros.

RIEPU APKOPES LOMA MAŠĪNAS APKOPEI

Riepu servisa darbinieki ir apmācīti un pilnveidojuši savas zināšanas, lai spētu katram klientam piedāvāt piemērotāko risinājumu riepu izvēlē. Visas mazlietotas riepas tiek dubultā pārbaudītas, lai novērstu jebkādu defektu risku. Vieta, no kurienes riepas tiek vestas, arī daudz pasaka par to stāvokli, jo, piemēram, Vācija un Skandināvija ir pazīstamas ar saviem augstajiem kvalitātes standartiem. Riepu kvalitātei ir liela loma mūsu drošībā uz ceļiem, braucot ar automašīnu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.