Posted on

ZINĀMĀKĀS TENDENCES LOGU MONTĀŽAI

Labas kvalitātes logiem ir liela loma mājokļa tehniskajā stāvoklī. Pirms pārdesmit gadiem, namu fasādēs varējām redzēt pavisam cita veida logus. PVC, alumīnijs un koks ir populārākie materiāli, no kuriem izvēlas izgatavot logus. Pirms, aptuveni, 20 gadiem PVC logu montāža kļuva par vienu no lielākajām aktualitātēm celtniecībā. Biroju ēkas un skolas bija nami, kuri PVC logus steidza iebūvēt pirmie, savukārt privātmājās, tie parādījās nedaudz vēlāk. Ieskatoties un pavērojot apkārt esošo arhitektūru, ieraudzīsim, ka parastie, seno laiku pvc logi ir kļuvuši par lielu retumu. Ja dzīvojat ūdens tuvumā, tad īpaši novērtēsiet iespēju logu montāžai papildus iegādāties arī insektu tīkla uzstādīšanu.

DAŽĀDA VEIDA DURVIS JŪSU ĪPAŠUMAM

Neviens savās mājās nevēlas redzēt un sastapt nepiederošas personas. Pārnākot no darba vai atgriežoties no ceļojuma, neviens nevēlas tikt nostādīts fakta priekšā, ka prombūtnes laikā, mājās ir viesojušies garnadži. Augstākās klases metāla durvis ir iespējams uzstādīt jebkurā mājoklī un tās ir aprīkotas ar drošām slēdzenēm. PVC durvis nav populārs centrālo ārdurvju uzstādīšanas materiāls. Klienti dod priekšroku PVC durvju uzstādīšanai palīgēkās vai sētas durvju funkciju pildīšanai. Tajās var iemontēt arī stiklu. Tā pat ir iespējams izvēlēties šāda veida durvis uzstādīt veramas vai bīdāmas.

KĀDĒĻ PALODŽU MONTĒŠANA UN APDARE IR BŪTISKI ELEMENTI?

Iekšējās un ārējās apdares darbi ir svarīga logu montāžas sastāvdaļa, kas nosaka to, vai montētie logi spēs pildīt savu funkciju pilnībā kā nepieciešams. Nepieciešams ielāgot, ka kvalitatīvi un pareizi uzstādīti logi, novērš kondensāta un pelējuma sēnīšu rāšanos, kas, savukārt, sniedz papildus drošības sajūtu. Palodzes ir obligāta sastāvdaļa jebkuram logam. Palodzēm ir ne tikai vizuāla un funkcionāla nozīme, bet arī tehniska. Ja zem montējamās palodzes atradīsies radiators, jāpārliecinās, ka netiks traucēta siltuma pievade telpā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.