Posted on

LABAS KVALITĀTES RIEPU UN DISKU NOZĪME AUTOMAŠĪNĀM

Mašīnas riepu tehniskais stāvoklis ir viens no svarīgākajiem aspektiem ceļu satiksmes drošībā. Nobraukums ir vitāli svarīgs rādītājs jebkuram transportlīdzeklim, vienalga, vai braucat ar jaunām vai lietotām riepām. Visus ar automašīnu saistītos izdevumus mēģina paredzēt savlaicīgi, un tas attiecināms arī uz auto riepu iegādi un montāžu. Daudzi nemaz nezinās, ka riepas tiek iedalītas, vērā ņemot vismaz desmit kritērijus. Nevajag atteikties no konsultācijas ar riepu servisa draudzīgajiem darbiniekiem, lai uzzinātu to, kādas gripmax ziemas riepas vislabāk izvēlēties. Riepu garāžā tiks veikta arī auto un riepu pārbaude, riepu balansēšana un iespējams veikt citus ar riepām un diskiem saistītus profilaktiskus darbus.

KĀ PRECĪZI KOPT RIEPAS UN DISKUS?

Vislabākais serviss tiek nodrošināts plašam pakalpojumu klāstam, kas saistīts ar riepu apkopi, to montāžu un arī diskiem. Diski, piemēram, nav tikai dekoratīvs auto un riepu elements, jo, piemēram, to tehniskais stāvoklis būtiski ietekmē braukšanas kvalitāti. Disku apkope tiek piedāvāta komplektā ar riepu servisu. Riepu garāžās tiek piedāvāti dažāda veida pakalpojumi, ieskaitot riepu noliktavu, riepu maiņu, jaunu riepu uzstādīšanu, diagnostiku un daudz ko citu. Lētas riepas ne vienmēr nozīmē sliktas riepas, jo tās katrs izvēlas atbilstoši savam budžetam un vajadzībām. Riepu servisa speciālisti spēs ieteikt zelta vidusceļu, lai nepārtērētos un brauktu droši.

KĀDA TIPA RIEPAS VISEFEKTĪVĀK UZSTĀDĪT ZIEMAS LAIKĀ?

Riepu garāžā ir iespējams iegādāties kā jaunas, tā lietotas automašīnas riepas jebkurai sezonai kā arī vissezonas riepām. Mūsdienās ietaupīt vēlas un cenšas visi, tādēļ tas attiecas arī uz riepu iegādi, tuvojoties sezonas maiņai, ietaupījums var būt pat četrdesmit procenti no oriģinālās riepu cenas. To var attiecināt kā uz vasaras un ziemas, tā uz vissezonas riepām. Riepu garāžā strādājošie konsultanti palīdzēs atrast piemērotāko riepu komplektu. Tas var būt atkarīgs no dažādiem faktoriem – braukšanas paradumiem, automašīnas veida un dažādiem citiem parametriem. Riepas ir automašīnas apavi un tādēļ tie jāizvēlas tik pat rūpīgi un atbilstoši visiem kritērijiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.