Posted on

KRĀSNIS UN KAMĪNI PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA

Ziema, rudens un pavasara pirmie mēneši ir laiks, kad telpu apsilde ir aktuāla jebkur pasaulē. Podiņu krāsnis un pilsētas centrālapkure jau labu laiku nav tikai vienīgās opcijas telpu apkurināšanai – sildītāji, gaisa kondicionieri ar siltā gaisa opciju, akmens un čuguna krāsnis, dažādi apkures katli – atliek vien izvēlēties piemērotāko. Mājokļa apsildes iespējas lielā mērā nosaka tas, kāda tipa telpas nepieciešams sildīt. Dzīvokļos noteikti tie būs radiatori ar pieslēgtu centrālo apkuri, taču privātmāju iedzīvotājiem ir dažādas iespējas, no kurām populārākie būs apkures katli, taču netrūkst cilvēku, kas vēlas uzturēt un pieturēties pie tradicionālām vērtībām – krāsnīm. Ziepjakmens krāsnis un kamīni pamazām aizstāj tradicionālās podiņu krāsnis, jo tās ir viegli uzstādīt, viegli kopt un nodrošina lielisku siltuma uzturēšanu jebkurā telpā. Vairāk var uzzināt uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

STŪRA KAMĪNS AR TEICAMU SILTUMA DEVI

Kamīnkrāsnis un stūra kamīni telpai piešķir ne tikai siltumu, bet arī patīkamas emocijas un gaisotni. Stūra kamīni tiek novietoti telpas stūrī un lielās, plašās durtiņas ļauj vērot mierīgo pagaļu sprakšķēšanu. Tas ir lielisks risinājums telpu apkurei, jo ir kompakts un askētisks. Krāsnis un kamīni daudziem kalpo arī kā telpas vai visas mājas stila elements, tādēļ svarīgi, lai tas iekļauts kopējā atmosfērā. Daudzi būs pārsteigti par iespēju savām krāsnīm un kamīniem iebūvēt malkas cepeškrāsni. Iespējams izveidot krāsnis arī pēc individuāliem pasūtījumiem tieši tādu, kādu vēlaties! Ziepjakmens ķīmiskais sastāvs rada to parocīgu dažāda veida apstrādei, kā arī nodrošina vienmērīgu un ātru uzsilšanu, kas ir ideāla īpašība, lai izmantot šo akmeni apsildes elementu ražošanai.

PIEMĒROTAS PIRTS KRĀSNS IZVĒLE

Saunas un pirts krāsnis tiek iedalītas atsevišķā apkures iekārtu grupā. Lielu lomu spēlē tas kāda veida pirtis un saunas nepieciešams kurināt – gan funkciju, gan platības ziņā. Ir iespējams izvēlēties kamīnus, kas vienlaikus gan apkurinās pašu pirti, gan priekštelpu, gan tikai pirts telpu. Cilvēki pirtis izmanto atpūtai – lai relaksētos, atslābinātos un atpūstos pēc gara darba dienas. Šādas krāsnis tiek veidotas pašlaik populārajā, askētiskajā Skandināvu dizainā, kas lieliski iederas jebkāda veida interjerā. Lai pirts rituāli būtu vēl efektīgāki, iespējams pasūtīt krāsnis pēc individuāla pasūtījuma un specifikācijas. Svarīga ir arī pirts krāsns pareiza apkope un ekspluatācija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.