Posted on

IZPLATĪTĀKIE ATPŪTAS VEIDI LATVIJĀ

Vasarai ritot pilnā sparā, brīvdienu plāni tiek kalti uz nebēdu. Noteikti, katram no mums patīk baudīt savas brīvdienas ar sev mīļiem un tuviem cilvēkiem. Kvalitatīvi pavadīts brīvais laiks ir viens no labākajiem atpūtas un spēka uzkrāšanas veidiem. Latvijā ir fantastiska iespēja savu brīvo laiku pavadīt upju, ezeru un jūras krastos(ieskaties te – ūdens motocikla noma). Pludmales, kempingi, piknika vietas, privātas un publiskas peldvietas – spēj tik izvēlēties! Dažādu ūdens atrakciju veidi ir ļoti iecienīti dažāda vecuma atpūtnieku vidū – kamēr mazākie priecāsies par izbraucienu ar laivu, tikmēr pieaugušie novērtēs izbraucienus ar SUP un e-foil, katamarāniem un citiem atrakciju veidiem.

KUR ATRAST AKTĪVĀS ATPŪTAS IESPĒJAS PIE ŪDEŅIEM?

Saprotams, rodas jautājumi par to – kur un kā noīrēt laivu, e-foil dēļus vai SUP dēļus? Ir vairāki veidi kā to darīt. Kempingos, atpūtas vietās pie ūdens un citās brīvā laika pavadīšanas vietās ūdens tuvumā, vienmēr atradīsies kāds, kurš piedāvā iznomāt dēļus, laivas un citus ūdens atrakciju veidus. Arī aktīvās atpūtas veikalos ir iespējams atrast dažādas nomas pakalpojumu opcijas. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienīgais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Nomai ir pieejami arī dažāda veida ūdens transporti – jau minētie SUP un e-foil dēļi un laivas, katamarāni un pat atpūtas buru laivas. Pēdējais noteikti izraisa interesi daudzos, piedevām, šāda veida jahta sniedz iespēju atpūsties 8 cilvēku lielai grupa.

SUP UN E-FOIL DĒĻU NOMĀŠANA

SUP dēļu noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā. Tas ir ne tikai lielisks relaksācijas veids, bet arī šādi iespējams trenēt teju visas muskuļu grupas ķermenī. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Asāku izjūtu cienītājiem patiks izmēģināt nebijušas sajūtas ar e-foil dēļu palīdzību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.