Posted on

LOGU IZGATAVOŠANA PĒC KLIENTA VĒLMĒM

Par celtniecības un arhitektūras tendencēm mums stāsta ne tikai fasādes, bet arī dažādi elementi, tostarp, logi. Pēc iespējas lielāks dienas gaismas un saules ieplūdums telpā ir viena no mūsdienu galvenajām prasībām. Pēc logu dizaina un formas var daudz ko pastāstīt par laikmetu, kurā ir būvēta konkrētā celtne – baznīca, pils, dzīvojamā māja, daudzstāvu nams, utml., konkrētāk par to nozīmi, arhitektūras tendencēm. Mūsdienu iespējas garantē izgatavot tieši tādus risinājumus logu montāžai, kādi ir nepieciešami klientam un piemēroti konkrētajai ēkai, neatkarīgi no tā, vai tā ir dzīvojamā māja, palīgceltne vai biroju ēka.

PAREIZU LOGU IZVĒLE MĀJOKĻIEM

Latvijā plastmasas, jeb PVC, logu ēra sākās divdesmit pirmā gadsimta sākumā, kļūstot par dominējošo materiālu logu izgatavošanā. Palēnām nomainot koka logus gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām un skolām, uz plastmasas logiem tie ir redzami lielākajā daļā ēku visā pasaulē. Tieši alumīnija logi sāk kļūt par sava veida tendenci. Viens no iemesliem ir to ugunsdrošums. Alumīnija un Pvc logi nav nedz smagnēji, nedz izskatās neglīti, jo tie var krāsot un veidot tādus, kādus izvēlas pasūtītājs. Jebkāda materiāla logu uzstādīšanā ir jāpievērš liela uzmanība kvalitātei. Nepareizi uzstādīti logi rada problēmas ar ventilāciju, kas savukārt noved pie daudz lielākām problēmām, kas ir saistītas pat ar veselību.

KAS IETILPST APDARES DARBOS PĒC LOGU MONTĀŽAS?

Noteikti nevajag aizmirst par palodžu montāžu un apdares darbu kvalitatīvu paveikšanu. Pirms darbu pasūtīšanas, jānoskaidro vai pakalpojuma sniedzējs apdares darbus ietver tāmē vai tie jāpiesaka atsevišķi, lai nerastos pārpratumi. Apdares darbi vienmēr tiek veikti pēdējie.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.