Posted on

KĀDAS IR LIELĀKĀS AIZDEVUMA SUMMAS E- KREDĪTIEM?

Viens no, ja ne pats populārākais aizdevumu veids visā pasaulē ir ilgtermiņa kredīti. Tas ir populārs norēķinu veids reizēs, kad nepieciešams segt neparedzētus izdevumus par pirkumiem, pakalpojumiem, medicīnas ārkārtas situācijām un tamlīdzīgos gadījumos. Bankas pēdējos gados ir kļuvušas aktīvas arī virtuālajā vidē, kas ir parādījis, ka lielai daļai pakalpojumu saņēmēju nemaz nav jāatrodas klātienē. Der atcerēties niansi, ka pēc jaunās Eiropas Datu Regulas stāšanās spēkā, jebkuram oficiālam darījumam internetā ir nepieciešams e-paraksts, pretējā gadījumā elektroniskais dokuments nebūs juridiski derīgs. Aizdevuma termiņš ir vilinošs – līdz pat desmit gadiem, turklāt, maksimālā aizdevuma summa vēl vilinošāka – maksimāli divdesmit pieci tūkstoši eiro. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

ĀTRI SAŅEMT UN VIEGLI ATDOT – AIZŅEMIES ONLINE!

Iesākumā varētu šķist, ka ilgtermiņa aizdevums ir pats sliktākais un neizdevīgākais no visiem aizdevumu veidiem, taču tā nebūt nav, piedevām, aizdevumu ir iespējams vienmēr atmaksāt ātrāk kā noteikts līgumā. Minimālā aizdevuma summa ir pieci simti eiro. 500 eiro ir viegli atmaksājams dažu mēnešu laikā. Ja aizdevumā tiek ņemta maksimālā aizdevuma summa, tad vidējās izmaksas mēnesī, lai aizdevumu atmaksātu bez problēmām, būs 265 eiro. Protams, tiek piemērots arī procentu maksājums, kas ir cena aizdevuma ņemšanai. Procentu apmērs tiek piemērots proporcionāli aizdevuma summai.

KREDĪTS BEZ JEBKĀDAS ĶĪLAS LĪDZ DIVDESMIT PIECIEM TŪKSTOŠIEM EIRO

Ilgtermiņa aizdevums ir pieejams saņemšanai tiešsaistē un nav vajadzības iziet no mājas. Kredītu iespējams saņemt personām, kuras sasniegušas vismaz 21 gada vecumu. Aizdevuma pieteicējs saņems ziņu savā mobilajā telefonā un e-pastā pēc tam, kad, dienas laikā tiks pieņemts lēmums par kredīta piešķiršanu. Labā ziņa ir tā, ka, lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešama ķīla, bet klientam jārēķinās, ka tiks lūgts norādīt darba vietu un tiks pārbaudīta kredītvēsture.

No kredītsaistībām nav jābaidās, ja ir rūpīgi izsvērts aizdevuma atmaksas process. Šāda veida aizdevumu izmanto gan fiziskas, gan juridiskas personas pēkšņu izdevumu segšanai. Pieteikumu iespējams nosūtīt jebkurā diennakts laikā. Lai arī tiek piemērots neliels uzcenojuma procents, neatkarīgi no tā ilgtermiņā vienalga ir izdevīgāk maksāt mēneša maksājumu, nekā uzreiz atrast salīdzinoši lielu naudas summu pirkuma veikšanai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.