Posted on

ATSLĒDZNIEKU PAKALPOJUMI DURVJU ATVĒRŠANAI

Attapties pie aizslēgtām durvīm un saprast, ka atslēga ir pazudusi vai kaut kur atstāta, nav neviena cilvēka dienas plānos. Šādi var gadīties gan ar dzīvokļa, gan automašīnas atslēgām, un kopumā tā ir visai nepatīkama pieredze. Ja tuvumā ir kāds kaimiņš, radinieks vai draugs, kam ir atstāta rezerves atslēga, tad diena ir glābta, bet ko darīt gadījumos, kad tā nav? Ir atrodami dažādi servisi, kuru galvenā darbības sfēra ir sos durvju atvēršana. Šo pakalpojumu var izmantot dažādiem durvju un slēdzeņu veidiem – automašīnas durvīm, mājokļa durvīm un pat seifa durvīm. Slēdzenes maiņa un durvju remonts vai restaurācija ir papildus pakalpojumi, kuru nepieciešamība nav nemaz tik maznozīmīga kā sākumā varētu likties. Pakalpojumu ir ērti pieteikt zvanot vai rakstot WhatsApp aplikācijā, nosūtot arī atveramo durvju attēlu un atrašanās vietu. Šī informācija arī palīdzēs sniegt precīzāku informāciju par izcenojumu.

Lasīt vairāk šeit -https://www.ventasbalss.lv/zinas/reklama/42791-reklama-neatveramas-automasinas-durvis-nav-problemu

KĀDĀS REIZĒS MEKLĒT ATSLĒDZNIEKA PALĪDZĪBU?

SOS atslēdznieks var palīdzēt dažādos gadījumos. Automašīnas bagāžnieku un aizkritušu auto salonu durvju atvēršana ir viens no populārākajiem pakalpojumiem. Šādas situācijas nemaz nav tik neiespējamas, it sevišķi, ja salonā ir palikuši bērni vai dzīvnieki, un rezerves atslēga nav pieejama. Savukārt, ja esat pārradies mājās pēc garas darba dienas, taču atslēga nolūzt slēdzenē vai tā ir neveiksmīgi nozaudēta, zvans atslēdzniekam būs pareizais risinājums un noteikti varēs izvairīties no durvju uzlaušanas vai pilnīgas nomaiņas. Mūsdienās zinošiem atslēdzniekiem šķērslis nav nekāda veida atslēgu atmūķēšana, pie tam, pēc iespējas ātrāk, jo šāda situācija nav nekāda medusmaize nevienam. Interesanti, ka var pieteikt arī seifa atslēgu atmūķēšanu.

VAI VAR ATMŪĶĒT JEBKĀDA VEIDA SLĒDZENES?

Īstam meistaram šķērslis nav nekāda veida atslēga vai durvis. Atslēdznieka pakalpojumi var noderēt arī tajos gadījumos, kad jāatmūķē seifs, kurā parasti tiek uzglabātas vērtslietas, nauda un ieroči. Viens no atslēdznieka zelta ieteikumiem ir nemēģināt aizkritušas durvis vai salūzušu atslēgu mēģināt labot paša spēkiem, jo tas var novest pie daudz lielākiem bojājumiem un durvju maiņas kopumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.