Posted on

PĒC PASŪTĪJUMA BŪVĒTAS VIRTUVES, GUĻAMISTABAS IEKĀRTAS, BĪDĀMIE SKAPJI UN CITAS MĒBELES.

Jaunām mēbelēm ir sava īpaša smarža, kas telpā rada neaprakstāmu atmosfēru un emocijas. Jāteic, ka veikalos varam atrast tādas mēbeles, kādas sirds kāro, nevis kā tas bija, piemēram, pirms divdesmit gadiem. Visbiežāk mēbeles tiek izgatavotas no MDF, akrila, krāsota stikla un lamināta. Katrai individuāli pasūtītajai mēbelei, tiek piemeklēta atbilstoša, skaista un mūsdienīga furnitūra. Mēbeles pēc pasūtījuma ne vienmēr ir dārgākas kā tās, kas atrodamas mēbeļu salonos un veikalos jau uz vietas gatavas.

Mēbeļu veidošanas gaitā, ir iespējams nedaudz mainīt arī galarezultāta izskatu. Veidojot jebkāda veida mēbeles pēc īpaša pasūtījuma, ir iespējams rast optimālus risinājumus gan vēlmēm, gan finansiālajai rocībai.

Vairāk informācijas skatīt šeit – https://up-mebeles.lv/

CIK ILGI TIEK VEIDOTAS MĒBELES PĒC SPECIĀLA PASŪTĪJUMA?
Nereti virtuve ir pirmā telpa mājoklī, ko cilvēki mēdz iekārtot pēc remonta vai pārvākšanās. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Lai arī virtuves iekārtas izgatavošana nav vienas dienas darbs, bet aizņem vidēji mēnesi, garantējam, ka klienti nebūs vīlušies. Pēc pasūtījuma būvētas virtuves mēbeles var izmantot gan privātmājās, gan dzīvokļos. Virtuves iekārtas darba virsmas, nereti ir ati dārgākā daļa no visa pasūtījuma. Virtuves iekārtas tiek iedalītas gan ekskluzīvās, gan budžeta klases iekārtās, taču, tas nebūt nenozīmē to, ka budžeta klases mēbeles būs nekvalitatīvas. Neatkarīgi no kopējām virtuves iekārtas izmaksām, liela loma ir arī pareizai virsmu ekspluatācijai un kopšanai, lai tā kalpotu pēc iespējas ilgāk.

ĒRTAS, KVALITATĪVAS UN ERGONOMISKAS MĒBELES JEBKURAI TELPAI!
Prasmīgi meistari spēj izgatavot jebkāda veida mēbeles. Iebūvētie skapji un dažāda veida bīdāmās durvis ir vēl viena populāra preču grupa, ko izvēlas iegādāties veidotas pēc pasūtījuma. Individuāli pasūtītas mēbeles nav tikai turīgu un izlepušu cilvēku kaprīze, bet gan normāla vēlme 21. gadsimtā, kad veikalos netrūkst mēbeļu, kas pašas izjūk pēc pavisam neilga laika. Ergonomija pēdējos gados ir bieži dzirdēts jēdziens un to daudzi steidz izmantot, kaut vai tā iemesla dēļ, ka parocīga apkārtējā telpa ievērojami palielina produktivitāti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.