Posted on

KUR MEKLĒT DRUKAS DARBNĪCU?

Ne tikai privātpersonas, bet arī dažāda lieluma uzņēmēji ļoti labprāt joprojām izmanto drukas pakalpojumus. Šo pakalpojumu cenu joprojām nosaka dažādi savstarpēji saistīti faktori. Pēdējos gados uzņēmēji optimizē savus pakalpojumus un to sniegšanas veidu, tādējādi nodrošinot labāku cenu piedāvājumu saviem klientiem. Tā pat kā interneta veikalu darbības princips ļauj piedāvāt labas cenas un citus piedāvājumus, arī cita veida pakalpojumu sniedzēji var optimizēt savu piedāvājumu. Līdzīgi ir arī ar dažāda veida pakalpojumu izmaksām.

Tās lieliski var samazināt uz pašapkalpošanās rēķina, jo ne visiem procesiem ir nepieciešama cilvēka klātbūtne. Tātad, makam draudzīgu drukas pakalpojumu ir iespējams nodrošinot pašapkalpošanās iespēju, automatizējot lielāko daļu pakalpojuma kopumā un piedāvājot tikai tos pakalpojumus, ko klienti tiešām izmanto.

Vairāk skatīt šeit – https://budgetprint.lv/veikals/vizitkartes/!

VAI ONLINE VAR PASŪTĪT UZLĪMJU DRUKU?
Par pašu populārāko drukas pakalpojumu var uzskatīt uzlīmju izgatavošanu. Uzlīmju izgatavošana online ir īpaši parocīga, jo jāizvēlas tikai daži kritēriji un ir redzama gan cena, gan viss pārējais. Jāsaprot cik lielas uzlīmes būs nepieciešamas, uz kādas plēves tās tiks printētas un vēl jāpievieno dizains. Arī pasūtījuma izpildes laiks ir viens no cenu veidojošajiem faktoriem. Ja nepieciešams steidzams pasūtījums ar piegādi 24 stundu laikā, tad tas maksās vairāk, rezultātā vienkāršas 100 uzlīmes ar piegādi nākošajā dienā izmaksās ap 25 eiro iekļaujot piegādi, taču bez PVN, savukārt bez ātras piegādes – ap 11 eiro. Cenas variē arī no pasūtījuma apmēra. Jo lielāks apjoms, jo mazāka cena.

CIK MAKSĀ VIZĪTKARŠU IZGATAVOŠANA ONLINE?
Otra populārākā preču grupa, ko parasti meklē saistot to ar drukas pakalpojumiem, ir vizītkaršu druka. Daudziem par pārsteigumu vizītkartes joprojām ir populāras un pēdējā laikā pat kļuvušas nedaudz ekskluzīvas. Uzņēmums, kas piedomā pie sava tēla un tā pasniegšanas, izvēlas izgatavot stilīgas vizītkartes. Dizainu ir iespējams veidot online, tā pat kā augšupielādēt attēlus. 100 vienkāršas vizītkaršu vienības izmaksās ap 10 eiro ar piegādi pēc piecām dienām. Izgatavošanas termiņš, vizītkartes izmēri un citi parametri arī spēlē lielu lomu cenas noteikšanā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.