Posted on

Ar ko aizdevums online atšķiras no Banku aizdevumiem?

Pateicoties internetam, kredīts šodien tiek izsniegts pat neizejot no mājām. Viennozīmīgi tas jau ir ļoti parocīgi mūsdienu pasaulē. Kā arī, kredīts internetā ļauj netērēt laiku kā arī naudu, braucot uz Banku, un gaidīšanu rindās, kā tas parasti ir bankās. Kādā veidā tiek saņemti kredīti internetā, kas tad jāņem vērā, kad tiek izvelēts aizdevums, un cik tad droši ir nosūtīt savus datus šādām nebanku kredītiestādēm?

Vislabāk būtu zināt atbildes uz šiem jautājumiem jau iepriekš, lai vēlāk droši lietot kredītus tiešsaistē. Mēģināsim noskaidrot to tālāk.

Spied šeit – uzzināt vairāk!

Kādas tad priekšrocības piedāvā kredīti internetā?

Pievēršoties plusiem un mīnusiem, ko tieši sms kredīti vai pārējie aizdevumi online sevī slēpj, vispirms jākoncentrējas uz mīnusiem. Tad šeit galvenās briesmas rodas kredītņēmēja neuzmanības dēļ. Šeit tiek paņemts aizdevums, taču netiek izlasīti paša līguma noteikumi. Parasti, lai piesaistītu klientus, var tikt norādīts min procentuālais daudzums. Pētot noteikumus, % izrādās daudz lielāks. Vēl viena problēma ir par personīgās info nodošanu krāpnieku rokās. Pasargāt sevi no krāpniecības jau ir vienkārši. Aizdevums online jānoformē vien pie uzticamām kreditēšanas iestādēm.
Plusi:
Izdevība piedalīties dažādās akcijās, kā arī sezonālos piedāvājumos;
anketas izvērtēšanas ātrums, kā arī momentāla naudas saņemšana uz kontu;
spēja atlasīt aizdevumu bez daudziem dokumentiem vai arī ar kredītvēsturi, kas bankas neapmierinātu;
nebūs nepieciešams doties uz kredītiestādes filiāli.
Izsniedzot kredītkarti, pastāv iespēja saņemt pazeminātu % likmi un ilgāku atmaksas periodu. Dažas bankas var piedāvāt arī jauniem klientiem nedoties uz pašu iestādi, lai atvērt kontu un parakstīt visus dokumentus. Bankas kurjers pats piegādās dokumentus uz mājām un Jūs saņemsiet naudu.
Saprotams, ka tieši aizdevumi online ir diezgan daudzsološa nozare, kas ļauj iegūt patīkamus nosacījumus. Lai pasargātu sevi, būs rūpīgi jāizlasa visi dokumenti, bet pirms tam, kā izvēlēties kreditēšanas iestādi, uzziniet vairāk par klientu atsauksmēm. Apsveriet ne vienīgi procentu likmi, bet, protams, arī kopējo summu, ko naksies pārmaksāt, tā parasti ietver komisiju un arī papildu pakalpojumus.

SMS kredīts – pamata nianses

Ātrā mobilo sakaru attīstība un ātrie kredīti sniedza iespēju izveidot ko jaunu – SMS kredītu. Neapšaubāmas šādu aizdevumu plusi būs iegūšanas vieglums, pateicoties ātrumam un vienkāršotai pieteikuma izskatīšanas procesam. Tas jau ir aizdevums, kurš balstās uz uzticību klientam. Nav nepieciešams vākt nekādus apliecinājumus, taču, ja sms kredīts tiek atteikts, to ir psiholoģiski vieglāk uztvert. Ir un acīmredzami mīnusi: augstās aizdevuma cenas, jo kreditētājs vēlas ne vien pelnīt naudu uz %, bet arī sevi apdrošināt pret to, ka saistības var netikt pildītas, kas šajā variantā jau ir ļoti liels. Un parāds būs jāatmaksā ātri, parasti tas ir gads, bet maksimāli piešķiramā summa ir neliela. SMS kredīti varētu būt arī krāpnieciski, tāpēc, pirms sniegt pieteikumu, cītīgi pārbaudiet visu informāciju. Piemēram, uzziniet vairāk tiešsaistē par potenciālo kreditētāju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.