Posted on

GARĀŽAS, ŽOGI, ANGĀRI UN BRUĢA IEKLĀŠANAS PAKALPOJUMI LATVIJĀ.

Labiekārtojot sava īpašuma apkārtni, nedrīkst aizmirst par dažādu palīgēku nepieciešamību, piemēram, garāžu vai angāru. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Īpaši liela interese ir vērojama par mobilām celtnēm, piemēram, montējamu garāžu, ko pēcāk var pārcelt uz citu īpašuma vietu vai pavisam citu zemes gabalu. Garāža ir tik universāla celtne, ka nereti kalpo ne tikai automašīnas, bet arī mantu glabāšanai. Moduļu garāžu montāža var būt risinājums daudziem.

Ja nepieciešama garāža vai neliels angārs savā lauku īpašumā vai vasarnīcā, tad moduļu konstrukcija būs labākais risinājums, jo nav jārok pamati. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā.

Vairāk informācijas skatīt te – https://domusbuve.lv!

KUR IEGĀDĀTIES PĀRVIETOJAMO GARĀŽU?
Ir dažāda tipa saliekamās garāžas. Viens no populārākajiem veidiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta tips – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Ir iespējams arī iegādāties garāžu traktoram. Saliekamā garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas pircēji savu vajadzību īstenošanai. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ir iesējams iegādāties gan dzelzs, gan akrila garāžas. Akrila garāžu uzstādīšana izmaksu ziņā ir nedaudz dārgāka. Klienta vajadzības vienmēr tiek liktas pirmajā vietā, kad runa ir par garāžu būvniecību.

ANGĀRU UZSTĀDĪŠANAS PRIEKŠROCĪBAS.
Ne tikai garāžas, bet arī angāri var būt saliekāmie un pārvietojami. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām uzstādītajām konstrukcijām tiek piemērota arī trīs gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas. Moduļu pārvietojamo celtņu īpašnieki savu izvēli nenožēlo nevienu brīdi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.